Ροή Ειδήσεων

Η υποκρισία του π.Βαρθολομαίου δεν έχει όρια: Ντρέπεται για το λημέρι της Κα Γκε Μπε που επισκέφθηκε όμως δεν λέει όχι στην αμερικανιά του Big Brother (ΦΩΤΟ)

Όπως δημοσιεύσαμε την Παρασκευή (24-3) στην Κατηγορία Κορυφαία, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος διαβίβασε στον Επίσκοπο Μηδείας κ. Απόστολο επιστολή του Αρχιγραμματέα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, με την οποία ζητά να προσκομίσουν στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο έκθεση για την παρουσία και το έργο του Πατριαρχείου Μόσχας εντός της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιερσέης!

Αυτό το απαράδεκτο "φακέλωμα" είναι πρωτόγνωρο για τα εκκλησιαστικά χρονικά και θυμίζει άλλες εποχές οι οποίες  είναι καταδικαστέες μαζί και τέτοιου είδους πρακτικές.

Και ενώ ο π.Βαρθολομαίος φέρεται να ενστερνίζεται αυτές τις αμερικανιές της CIA ψάξαμε και βρήκαμε ότι μόλις την Πέμπτη (23-3) στην Λιθουανία καταδίκαζε με τον πιό κατηγορηματικό τρόπο τις μεθόδους που χρησιμοποιούσαν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες ενώ παράλληλα εκθείαζε σε ιδιόχειρο σημείωμά του τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Συγκεκριμένα, ελληνικό site γνωστοποιεί ότι "ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο η επίσκεψή του στο παλαιό κτήριο της Κα Γκε Μπε, σήμερα μουσείο (Museum of Occupations and Freedom Fights), στα υπόγεια του οποίου φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν με φρικτές μεθόδους και εκτελέστηκαν Λιθουανοί πατριώτες και αντιφρονούντες¨ ενώ παραθέτει μερικές φωτογραφίες (προσθέσαμε και εμείς).