Ροή Ειδήσεων

Ο Μητροπολίτης Ύδρας κ. Εφραίμ ιερούργησε στον Ι. Καθεδρικό Ναό της Νήσου

Την Κυριακή 13η Αυγούστου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας κ.Εφραίμ ιερούργησε εις τον Ι. Καθεδρικό Ναό του νησιού και ετέλεσε το Αρχιερατικό μνημόσυνο απάντων των Ευεργετών και δωρητών της τοπικής Εκκλησίας.

Τον Θ. Λόγο εκήρυξε εμπνευσμένα ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ.π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος Δρ.Θ. 

Ακολούθησε κέρασμα εις το Αρχονταρίκι όπου ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με πιστούς και ευχαρίστησε την Κυρία Τάνια Βέτιμη εκπρόσωπο του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΣ ΒΕΤΙΜΗ για τις χορηγίες και την αγάπη τους στο έργο της τοπικής Εκκλησίας.

Είη αγήρως και αιωνία η μνήμη απάντων των Ευεργετών!

Το Εσπέρας της Κυριακής 13ης Αυγούστου 2023 ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Εσπερινό και στην τελευταία Παράκληση εν τω Ιερώ Καθεδρικώ Ναώ.

Εν συνεχεία στην Συνεδριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού πραγματοποιήθηκε η εμπνευσμένη και βαθυστόχαστη ομιλία του Πανοσ.Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, Αρχιμ π.Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλου Δρ.Θ με θέμα :" Η Παναγία ενσάρκωση της ταπείνωσης".


Ακολούθησε η ευχαριστήρια προσλαλιά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου και η απονομή του αναμνηστικού εις τον Πανοσ.Ομιλητή.

Διενεμήθη το εορταστικό έντυπο των Θεομητορικών " Παράκληση εν τοις θλίψεσιν οίδα".

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο πρωτ. π.Ακίνδυνος Δαρδανός Γ.Α.Ε.

Στο τέλος παρετέθη στην αυλή του Ι.Καθεδρικού Ναού κέρασμα χορηγία της επιχείρησης cool mule τους οποίους και ευχαριστούμε .

Υπενθυμίζεται ότι τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως εν Ύδρα, θα παραμείνουν κλειστά από την Δευτέρα 14η Αυγούστου 2023, έως και την Πέμπτη 31η ιδίου.

Δια τυχόν έκτακτα περιστατικά κλπ επικοινωνήστε με τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. π. Νεκτάριο Δαρδανό 6947247405.

ΕΚ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ