Ροή Ειδήσεων

Γιατί το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει: Ο Jigger Jr. (Μάξιμος Βαρδινογιάννης) συμμετείχε στον πρώτο του αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο μικρότερος γιος του Γιάννη Βαρδινογιάννη είναι ο Μάξιμος και το διάστημα 3-4 Ιουνίου δήλωσε συμμετοχή για να τρέξει πρώτη φορά σε κανονικό αγώνα ράλι. Συγκεκριμένα στο ράλι Στερεάς Ελλάδας, ένας αγώνας που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος. 

Ο “JJ” (Jigger Junior) έχοντας δίπλα του τον Κώστα Στεφανή οδηγεί ένα αγωνιστικό Skoda Fabia R5 και παίρνει το βάφτισμα του πυρός σε ένα χωμάτινο αγώνα που περιλαμβάνει και κάποια ασφάλτινα κομμάτια. 

Συναντούμε τον “JJ” στο service park, την πρώτη ημέρα του αγώνα. Μας λέει πως ξεκίνησε, με τι αυτοκίνητο θα τρέξει, αν θα συνεχίσει τους αγώνες και φυσικά τον ρωτάμε για τον συνοδηγό του Κώστα Στεφανή που πριν από χρόνια διέπρεψε με τον πατέρα του στους αγώνες.


Ο αγώνας είχε πέντε ειδικές σε χωμάτινες επιφάνειες (στην 1η ειδική είχε και ένα ασφάλτινο κομμάτι) και από τα περάσματα που έκανε φάνηκε πως είχε εργαστεί μεθοδικά για να πετύχει μία καλή εμφάνιση αλλά κυρίως για να «γράψει» αγωνιστικά χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι ενός δυνατού αυτοκινήτου.


Τι δήλωσε ο “JJ” μετά τον αγώνα

Ο τερματισμός γέμισε χαμόγελα τον “JJ” ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έμαθα από αυτόν τον αγώνα. Ήταν πολύ ωραία. Το καλό είναι ότι κινηθήκαμε με μέτρο και προσεκτικά εντός αγωνιστικών γραμμών». Αναφορικά με τη συνέχεια και αν θα τον δούμε σε επόμενο αγώνα ξεκαθάρισε πως δεν ξέρει ακόμα πού και πότε θα τρέξει.


Άλλος αέρας στο χώρο των αγώνων

Η συμμετοχή των “JJ” – Κώστα Στεφανή είναι σίγουρο πως έδωσε άλλον αέρα όχι μόνο στο συγκεκριμένο αγώνα αλλά και σε ολόκληρο τον θεσμό. Ήταν κάτι που συζητήθηκε έντονα στις ειδικές διαδρομές και γέμισε αισιοδοξία την οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θέλει και πάλι να ζήσει έντονες αγωνιστικές στιγμές.


Αν σε αυτήν προσθέσουμε και τις εξαιρετικές συμμετοχές που έδωσαν το παρών τότε μπορούμε να μιλάμε για ένα δυνατό πρωτάθλημα που χρόνια είχαμε να δούμε. Από τον νικητή του αγώνα Αλέξανδρο Τσουλόφτα (Κύπρος) ο οποίος είναι και πρωταθλητής Ελλάδας το 2021, τον Γιάννη Παπαδημητρίου με δεκάδες συμμετοχές σε αγώνες του WRC, όπως και αντίστοιχα του Ιορδάνη Σερδερίδη, του Γιώργου Κεχαγιά, του Γιώργου Βασιλάκη, του Νώντα Καρανικόλα κ.ά.


Η συνέχεια δείχνει πως θα είναι συναρπαστική τόσο από επίπεδο θεάματος όσο και συμμετοχών…

Τελικά αποτελέσματα Ράλι Στερεάς Ελλάδος

1. Τσουλόφτας – Ηλίας, VW Polo R5
2. Κύρκος – Πολυζώης, Mitsubishi EVO
3. Παντελή – Πάμπος, Citroen DS3 R5
4. Κεχαγιάς – Κουζιώνης, Skoda Fabia Rallly2 EVO
5. Σερδερίδης – Malfoy, Skoda Fabia Rally2 EVO
6. Χατζημάρκος – Τσαούσογλου, Peugeot 208 Rallly4
7. “JJ” – Στεφανής, Skoda Fabia R5
8. Νικολάου – Ζάκου, Mitsubishi EVO
9. Δημόπουλος – Σκαλτσάς, Mitsubishi EVO
10. Μυλωνάς – Παραπέρας, Toyota Starlet

Πηγές: newsauto.gr - - Βασίλης Σαρημπαλίδης youtube