Ροή Ειδήσεων

Εγκαίνια νέου Αστυνομικού Μεγάρου στην Καστοριά παρουσία του Μητροπολίτη κ. Καλλίνικου

 

«Είναι ένα στολίδι για την Καστοριά, ένα στολίδι για την Αστυνομία» τόνισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατά την διάρκεια των εγκαινίων του νέου Αστυνομικού Μεγάρου παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικου, των τοπικών αρχών, του Γενικού Γραμματέα Δημοσίας Τάξης Μιχαήλ Καραμαλάκη, του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Λάζαρου Μαυρόπουλου, , του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιου Κασαπίδη και του Δημάρχου Καστοριάς κ. Ιωάννη Κορεντσίδη. 

Ένα έργο που ολοκληρώθηκε μετά από πολλά χρόνια. 

«Ασφαλώς το οφείλαμε και στους αστυνομικούς μας στην Καστοριά και το οφείλαμε και στους πολίτες.  Όλα πλέον θα γίνονται πολύ πιο οργανωμένα, πολύ πιο συστηματικά, πολύ πιο άνετα, πολύ πιο ευχάριστα» συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Οι νέες εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς είναι συνολικού εμβαδού 4.451 τετραγωνικών μέτρων, ενώ περιλαμβάνουν και σύγχρονο κλειστό σκοπευτήριο, χώρους Η/Μ/ εγκαταστάσεων, αποθήκες και χώρους στάθμευσης. 

Παράλληλα διαμορφώθηκαν κατάλληλα χώροι που φιλοξενούνται οι αστυνομικές υπηρεσίες, κοιτώνες προσωπικού καθώς και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.