Ροή Ειδήσεων

Οι φωτογραφίες της “ιερής” βίλας του ηγουμένου της Λαύρας των Σπηλαίων του Κιέβου που θύμωσαν όλη την Ουκρανία. Στη δημοσιότητα και οι συνομιλίες του από την SBU (ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ!!!)

Η «Telegraph.com.ua» βρήκε ένα ακόμη μυστικό σπίτι στο Pechersk (φωτογραφία) του καθηγουμένου της Λαύρας των Σπηλαίων του Κιέβου.

Συγκεκριμένα, όπως κατάφεραν να διαπιστώσουν οι δημοσιογράφοι της Telegraph, η έρευνα, η οποία διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα από αξιωματικούς των ουκρανικών υπηρεσιών ασφαλείας (SBU) στο κτήμα του Μητροπολίτη Παύλου στο Κίεβο, πραγματοποιήθηκε ακριβώς στη Zemlyanskaya, 10-A στην περιοχή Pechersky της πρωτεύουσας.


Σύμφωνα με τα στοιχεία του Μητρώου Δικαιωμάτων Ιδιοκτησίας, το κτίριο στην οδό Zemlyanska 10α ανήκει απευθείας στον Μητροπολίτη Παύλο  (στον κόσμο είναι ο Petro Dmytrovych Lebid).



Το σπίτι στην οδό Zemlyanska στο Κίεβο ανήκει στον Μητροπολίτη Παύλο.

Σύμφωνα με το Μητρώο Ακινήτων, το εμβαδόν του κτιρίου είναι 545 τετραγωνικά μέτρα, εκ των οποίων τα 154 «τετράγωνα» είναι κατοικίες. 

"Σύμφωνα με τον ιστότοπο Dom.ria , εκατό τετραγωνικά μέτρα στο Pechersk τον Απρίλιο του 2023 κοστίζουν από 49.000 $ έως 210.000 $ (ανάλογα με την τοποθεσία). 

Δηλαδή, το κόστος των 10 στρεμμάτων τώρα ποικίλλει στο Pechersk από 490.000 $ έως 2.100.000 $ που το "Conside βρίσκεται σε αδιέξοδο, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η γη εκεί πηγαίνει σε σαφώς υψηλό τιμοκατάλογο. 

Το γεγονός ότι αφενός το οικόπεδο περιβάλλει τον Βοτανικό Κήπο της πρωτεύουσας προσθέτει μια ιδιαίτερη αίγλη", λέει η δημοσίευση (σ.σ. ελεύθερη μετάφραση από το διαδίκτυο).