Ροή Ειδήσεων

ΠΟΥ ΠΑΣ ΕΤΣΙ ΒΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ; 645 ευρώ για τα παπούτσια του «πασά-Μερσεντές» ηγουμένου της Λαύρας των Σπηλαίων του Κιέβου. Ο λαός πεινάει και σκοτώνεται και ο αθεόφοβος είναι εκτός πραγματικότητας. Από εμάς κανείς στο απυρόβλητο (ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ!!!)


Μια απόφαση που βάλει κατά της Εκκλησίας και γενικά κατά της Ορθοδοξίας έλαβε το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 το Δικαστήριο “Σεφτσένκο” του Κιέβου στο χωριό Voronkiv κοντά στο Boryspil.
Συγκεκριμένα ο Εισαγγελέας επέβαλε στον Μητροπολίτη Βίσγκοροντ κ. Παύλο (Peter Lebed) Ηγούμενο της Λαύρας των Σπηλαίων του Κιέβου 60 ημέρες κατ΄ οίκον περιορισμό με προληπτικό μέτρο το ηλεκτρονικό βραχιόλι στο πόδι.

Ωστόσο την στιγμή της τοποθέτησης του ηλεκτρονικού συστήματος γεωεντοπισμού και επιτήρησης κάποιοι παρατήρησαν τα παπούτσια του Μητροπολίτη ότι επρόκειτο για τα μοντέρνας μάρκας Bowhill Elliott αξίας άνω των 25.000 UAH ήτοι 645 ευρώ.


Σύμφωνα με τον ιστότοπο Gazeta.ua την ίδια μέρα, ο Μητροπολίτης  με το όχι και κολακευτικό παρατσούκλι «Pasha-Marsedes» για την αγάπη του για τα ακριβά αυτοκίνητα, υποδέχτηκε τίς αρχές Ασφαλείας φορώντας ένα μαντήλι από τη γαλλική μάρκα Louis Vuitton, το οποίο κοστίζει 395 ευρώ (περίπου 16.000 UAH) για να ανακριθεί από τις αρχές επιβολής του νόμου. Αλλά μπορείτε να το βρείτε στο διαδίκτυο για 700 $ (περίπου 27.000 UAH). 

Παράλληλα, χρησιμοποίησε ένα smartphone iPhone 14, το οποίο κοστίζει από 40.000 UAH.

Δύο ακόμη σπίτια του Επισκόπου Παύλου βρίσκονται στο χωριό Voronkiv, στην περιοχή Boryspil.
Το ένα είναι ένα τεράστιο συγκρότημα ακινήτων στην οδό Ukrainska.

Το δεύτερο κτίριο βρίσκεται στην οδό Molodizhnaya. Εδώ, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο μητροπολίτης θα πρέπει να βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό:

Σύμφωνα με το μητρώο, ο Lebid έλαβε το πιστοποιητικό ιδιοκτησίας για αυτό το σπίτι το 2011.
Το 2015, ακτιβιστές του Avtomaidan κινηματογράφησαν το ένα από τα δύο περιουσιακά στοιχεία του Μητροπολίτη Παύλου στο χωριό Voronkiv από drone στίς φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθεί.


Ο Μητροπολίτης Παύλος προτιμά μόνο αυτοκίνητα με τη μάρκα Mercedes