Ροή Ειδήσεων

Άστραψε και βρόντηξε ο Μητροπολίτης Ξάνθης! Βλασφημία κατά της Πίστεως η συναυλία των SAKIS, TOLIS +613, στην πόλη

Ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων με σκληρή ανακοίνωση του καταδικάζει την συναυλία των SAKIS, TOLIS +613, η οποία έλαβε χώρα σε μαγαζί της Ξάνθης!

Όπως αναφέρει ο Μητροπολίτης Ξάνθης, ενώ κάλεσε εγκαίρως στο γραφείο του τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης και ζήτησε την ματαίωση της εν λόγω εκδηλώσεως, διότι αποτελεί βλασφημία της πίστεως, και έστειλε μάλιστα και επιστολή στον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Μ. Τσέπελη, η εκδήλωση παρόλο αυτά πραγματοποιήθηκε!

Με απλά λόγια, επιχειρηματίες και αντιδήμαρχος πολιτισμού τον αγνόησαν παντελώς και η συναυλία πραγματοποιήθηκε κανονικά! Όλα δηλαδή στο βωμό τους χρήματος!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου, ενημερώνει τους πιστούς Χριστιανούς για τις ενέργειές του Σεβασμιωτάτου ποιμενάρχου μας κ.κ. Παντελεήμονος σχετικά με την πρόσφατη  μουσική εκδήλωση των SAKIS, TOLIS +613, οι οποίοι συμμετέχουν και στο συγκρότημα Rotting Christ, που έλαβε χώρα στην επιχείρηση  «ΜΙΣΙΡΛΟΥ».

Ο Σεβασμιώτατος εγκαίρως κάλεσε στο γραφείο τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης και ζήτησε την ματαίωση της εν λόγω εκδηλώσεως, διότι αποτελεί βλασφημία της πίστεως, και μάλιστα απέστειλε και σχετική επιστολή επι τό επισημότερον. Ἡ εκδήλωση δυστυχώς πραγματοποιήθηκε.

Η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει την λύπη της  και καταδικάζει την ενέργεια. Οι εν λόγω κύριοι υιοθετούντες τίς περί Χριστού απόψεις τού συγκροτήματος αποστασιοποιούνται από την Εκκλησία.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ