Ροή Ειδήσεων

Που οφείλεται η «εξαφάνιση» του παπά Γιώργη, που ήδη τέθηκε σε αργία από τον Μητροπολίτη Ξάνθης;

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του ιερέα του Πετροχωρίου Ξάνθης, πατέρα Γεώργιου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την προηγούμενη Δευτέρα. Ο ιερέας εντοπίστηκε ζωντανός και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και στην οικογένεια του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πρωί της Τρίτης έγινε η δήλωση εξαφάνισής του στην Αστυνομία και ξεκίνησε μια μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του.

Αρχικά, εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του, ένα λευκό αγροτικό φορτηγάκι, στην περιοχή της Σταυρούπολης. Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή, με πυροσβέστες, αστυνομικούς και εθελοντές να «χτενίζουν» σπιθαμή προς σπιθαμή την ορεινή ζώνη.

Η πρώτη ημέρα ερευνών ολοκληρώθηκε χωρίς αποτέλεσμα, ενώ εντοπίστηκαν μόνο προσωπικά αντικείμενα του ιερέα και το κινητό του τηλέφωνο. Οι έρευνες σταμάτησαν αργά το βράδυ και επρόκειτο να συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας, την Τετάρτη το πρωί.

Ωστόσο ο ιερέας βρέθηκε.

Που οφείλεται η «εξαφάνιση» του παπά, που ήδη τέθηκε σε αργία από τον Μητροπολίτη Ξάνθης κ.Παντελεήμονα;

…….

*Τηλεθέατριες της «Ανοιχτής γραμμής» μίλησαν στην εκπομπή και αποκάλυψαν λεπτομέρειες.

1η νεαρή τηλεθεάτρια από το Πετροχώρι και υποστηρίχτρια του Πάτερ είπε ότι είναι ψέματα ότι «χάθηκε» στα βουνά όπου πήγε αναζητώντας λίρες ή ότι έφυγε με… Βουλγάρα κλπ.

Ασύστολα ψέματα, αφού όπως είπε, «η Μητρόπολή Ξάνθης τον μετακίνησε στην Εκκλησία της Παναγίας της Καλαμού, όπου ωστόσο δεν του άρεσε και από την στεναχώρια του, «εξαφανίστηκε» στα βουνά με τάσεις αυτοκτονίας.

……

2η τηλεθεάτρια είπε ότι «συγκεντρώθηκαν από τους ίδιους Πόντιους κατοίκους Πετροχωρίου και μέλη της Επιτροπής με τη συνδρομή και του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη υπογραφές γιατί δεν τον ήθελαν ιερέα στο χωριό τους!

Ποιά ακριβώς είναι η αλήθεια; Ουδείς γνωρίζει, ο παπάς πάντως προς το παρόν βρίσκεται σε αργία και ήδη έχει οριστεί άλλος παπάς για την εκκλησία Αγίου Χριστοφόρου στο Πετροχώρι. Οπότε και αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια…

Κακίες

Θα το πω το κρίμα μου κι ας ενοχληθούν ορισμένες και ορισμένοι για τον παπα-Γιώργη της Εκκλησίας Πετροχωρίου Ξάνθης.

Δεν «εξαφανίζεσαι» για δυο τρεις μέρες, σε ψάχνει η μισή Ελλάδα και η αστυνομία παράλληλα γιατί σε αυτήν απευθύνθηκαν η παπαδιά και η κόρη σου κι εσύ…ξεχνάς το κινητό σου και φεύγεις σε άγνωστη κατεύθυνση στα βουνά και τα λαγκάδια.

Sorry πάτερ, αλλά και εγώ προσωπικά στεναχωρήθηκα πολύ. Ότι και προσωπικά να έχεις, δεν ταλαιπωρείς τόσο κόσμο σε μια καθαρά προσωπική σου υπόθεση. Την οποία κρατάς μόνο για σένα και την οικογένειά σου.

Πηγή: adesmeuti.gr