Ροή Ειδήσεων

Η Κατερίνα Διδασκάλου μας συστήνει την ηγουμένη Φιλαρέτη στη νέα σειρά του MEGA το «Μαύρο Ρόδο»


Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε σε συνεντεύξεις για τον ανατρεπτικό ρόλο της ως ηγουμένη στη νέα σειρά του MEGA, το «Μαύρο Ρόδο», καθώς και ποιά είναι η σχέση της με την θρησκεία.

Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η ηγουμένη είναι πολύ μεγάλη στροφή ως ρόλος και πολύ μεγάλη πρόκληση. Δεν ήθελα φέτος να κάνω τηλεόραση, αλλά έκανα επειδή ακριβώς είναι τόσο διαφορετικό. Η Φιλαρέτη είναι μια θετική και πεφωτισμένη ηρωίδα, δεν είναι η κακιά της υπόθεσης».

Ο νέος της ρόλος έρχεται σε αντίθεση με τον προηγούμενό της στις «Άγριες Μέλισσες» και παραδέχεται ότι στο instagram της γράφουν ότι τους κακοφάνηκε που την είδαν τόσο καλυμμένη.

Για τις ανάγκες της σειράς το μοναστήρι που γίνονται τα γυρίσματα χτίστηκε από την αρχή πέτρα-πέτρα και η Κατερίνα Διδασκάλου αποκάλυψε ότι επισκέφτηκε πολλά μοναστήρια.

Μάλιστα η ηθοποιός δεν δίστασε να μείνει στην μονή της αγίας Ειρήνης μέσα για μέρες, και να ακολουθήσει το πρόγραμμα των μοναχουσών.

Πήγαινα στις 5 το πρωί στον όρθρο, ο καθένας κάνει τα διακονήματά του, υπάρχουν πολλές δουλειές. Είναι ένα πρόγραμμα συνεχές, υπάρχει η ώρα της ξεκούρασης.

Έχουν και το μεσονύκτιο, οι λειτουργίες του μεσονυκτίου. Εγώ πέρασα πολύ ωραία, δεν θα μπορούσα να το κάνω συνέχεια. Όσο διήρκησε υπήρχε μια υπέροχη ηρεμία, ανακάλυψα τι είναι να ακούς μόνο το θρόισμα των φύλλων, την καμπάνα. Όταν είσαι σε ένα γύρισμα δεν μπορεί να δοθεί αυτή η απόλυτη ησυχία, η οποία σε αναγκάσει να έχεις ησυχία και μέσα σου” συμπλήρωσε.

Στην προσωπική της ζωή η ηθοποιός φοράει τον σταυρό και το κομποσκοίνι που της χάρισε η ηγουμένη Θέκλα και επίσης προσεύχεται πολύ. 

“Έχω κάνει πολλή προσευχή. Και τώρα προσευχόμενη για ένα αγαπημένο κορίτσι, που ξέρω ότι αρρώστησε, διαβάζω τον μικρό παρακλητικό κανόνα στην Παναγία. Θεωρώ ότι οι λέξεις έχουν πολύ μεγάλη δύναμη και η προσευχή – δεν μιλώ για θρησκοληψία – έχει πολύ μεγάλη δύναμη. Δεν είμαι το άτομο, που πάει κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Η προσευχή είναι προσευχή, δεν λες στείλε μου αυτό. Προσεύχεσαι κι αυτό” σημείωσε η Κατερίνα Διδασκάλου.