Ροή Ειδήσεων

Στον Διευθυντή της Ε.Κ.Υ.Ο. ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας για το περιεχόμενο του έργου με την ονομασία «The Green Σχιστό»

Συνάντηση του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Χρήστου Βρεττάκου και του Γενικού Διευθυντή της Ε.Κ.Υ.Ο. Αρχιμανδρίτη Δρ Νικοδήμου Φαρμάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Συνοδικό Μέγαρο της Εκκλησίας της Ελλάδος κατόπιν προσκλήσεως της Ε.Κ.Υ.Ο.

Η συνάντηση έγινε σε άριστο στον απόηχο της συμφωνίας μεταξύ Εκκλησίας και Πολιτείας με θέμα το εμβληματικό αναπτυξιακό έργο σε εκκλησιαστικό ακίνητο 3.000 στρεμμάτων στο Σχιστό που έχει ήδη χαρακτηριστεί Στρατηγικής Σημασίας με απόφαση της αρμόδιας Κυβερνητικής Επιτροπής.

Ο Δήμαρχος κ. Βρεττάκος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο κ Μιλτιάδη Θεόδοτο, ενημερώθηκε εκτενώς για το έργο – ιδίως για το σημαντικό περιβαλλοντικό πρόσημο αυτής της πρωτοβουλίας- καθώς και για ζητήματα που αφορούν ειδικά τον Δήμο Κερατσινίου -Δραπετσώνας και προσκάλεσε τον Γενικό Διευθυντή της Ε.Κ.Υ.Ο. να επαναλάβει την σημερινή ενημέρωση ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Αρχιμανδρίτης Δρ. Νικόδημος Φαρμάκης αποδέχθηκε ευχαρίστως την πρόσκληση. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και αποτελεί την απαρχή της συνεργασίας της Εκκλησίας της Ελλάδος με τον Δήμο Δραπετσώνας – Κερατσινίου με γνώμονα την τήρηση της νομιμότητας και το κοινό καλό.