Ροή Ειδήσεων

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Θηλυκός «πράκτορας» με 1.000 πρόσωπα, δίπλα από τον μαφιόζο αναδεξιμιό του «Άγιου» Σεραφείμ

Δέσποτα Σεραφείμ η κυρία του κυρίου ευεργέτη σου, είσαι σίγουρος πως είναι «Σερβίδα»;

Δέσποτα Σεραφείμ, επειδή προέτρεξες να γνωστοποιήσεις ότι θα υποβάλλεις μήνυση και αγωγή καθόσον επιτελούμε δημοσιογραφικό καθήκον έρευνας σχετικά με το κίνητρο που ώθησε καί σένα να συμμετάσχεις στήν τιμητική πολιτογράφηση του αλλοδαπού μαφιόζου Αγιαβέφε Γιασάμ του Αχμέτ, παρουσιαζόμενου ως δήθεν μεγάλου «Ευεργέτη» καί της Μητρόπολης Πειραιώς, τονίζεις μεταξύ άλλων δεικτικά στήν ανακοίνωση που εξέδωσες, προφανώς για χάρη προσεταιρισμού του χριστεπώνυμου πληρώματος, καί προσπάθειας κατευνασμού της Διοικούσας Εκκλησίας, ότι η σύζυγος του καί φερομένου ως καταζητούμενου από τήν Ιντερπόλ, τυγχάνει ορθόδοξη Σερβίδα.

Επίσης αναφέρεις τα περί κατήχησης αλλά φαίνεται αυτή εκπίπτει εκφυλιζόμενη για τις αληθινές προθέσεις των κατηχουμένων γιατί εμείς σε απλή διαδικτυακή αναζήτηση βρήκαμε ότι όπως ο Λεωνίδας αλλάζει υπηκοότητες σαν τα πουκάμισα (Σερβική, Τουρκική, Δομινικανή) το ίδιο κάνει και η Ιουλία. 

Σε έγγραφα με το προφίλ εταιρείας με την επωνυμία Devil’s Assets LTD η έτερη συμβία Αγιαβέφε εμφανίζεται: α) με υπηκοότητες Κιργιζίας και Δομινικανής Δημοκρατίας μόλις στις 28/2/2022, β) κάτοικος Ηνωμένου Βασιλείου, γ) αλλαγή ονοματεπώνυμου από IULIIA SHCHAVINSKAIA σε IULIIA RIDVANOVNA AYAVEFE, δ) αλλαγή επωνυμίας της εταιρείας σε MILEO ASSETS LTD. 

Και πρόσεξε «Πατέρα» μας.

Όλα αυτά ημερολογιακά συμβαίνουν 20 ημέρες μετά τη δολοφονία του τουρκοκύπριου ιδιοκτήτη καζίνο και μαφιόζου Χαλίλ Φαλιάλι, στην Κερύνεια που στο πλαίσιο των ερευνών προέκυψαν καταγγελίες, για εμπλοκή του Γιασάμ Αγιαβέφε και τον ψάχνουν. 

Τυχαίο;

• Πως λοιπόν «Άγιε» Σεραφείμ έδωσες συστατική επιστολή σε έναν άνθρωπο με διφορούμενο και αβέβαιο παρελθόν εκτός και είσαι συνηθισμένος να συναναστρέφεσαι ανθρώπους που αλλάζουν τόσο συχνά υπηκοότητες δίνοντας δωρεές στην τοπική Μητρόπολη.

• Για το αναγνωστικό μας κοινό μεταφέρουμε ότι το κόστος αγοράς υπηκοότητας ποικίλει.

• Η Κύπρος απονέμει υπηκοότητα σε όποιον επενδύσει στη χώρα 2,5 εκατ. ευρώ σε ακίνητα, το ίδιο και η Μάλτα για 1,3 εκατ.

• Η Ντομίνικα στην Καραϊβική χρειάζεται μόλις 100.000 δολάρια.

• Η Βουλγαρία δίνει άδεια παραμονής για 500.000 ευρώ και σε εισάγει στο fast track πρόγραμμα για

υπηκοότητα.

• Η Ελλάδα δίνει άδεια διαμονής για όποιον αγοράσει σπίτι αξίας 250.000 και άνω.

Η βιομηχανία απονομής υπηκοότητας υπάρχει εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια με την αρχή να έχει γίνει στη Νότια Αμερική, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Το σχετικό πρόγραμμα στη Μάλτα εγκαινιάστηκε το 2004.

Δέσποτα Σεραφείμ, η πιο οικονομική επιλογή που μπορεί να κάνει κάποιος, είναι Δομινικανή Δημοκρατία, όπως το ζεύγος, της οποίας μπορεί να γίνει πολίτης κάποιος που θα επενδύσει τουλάχιστον 100.000 δολάρια (μαζί με τους φόρους) και αφού περάσει από μια αυτοπροσώπως συνέντευξη. Μήπως τελικά σε έριξαν στη… δωρεά;