Ροή Ειδήσεων

ΑΓ(Ρ)ΙΟΙ ΤΟΠΟΙ: ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΣΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΟΥ Ο ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ


Ο τάφος του αοίδημου Πατριάρχου Τιμοθέου

Ο τάφος του αοίδημου Πατριάρχου Βενεδίκτου
Ο τάφος του αοίδημου Πατριάρχου Διοδώρου
Ζωντανός – νεκρός τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο κανονικός Πατριάρχης Ιεροσολύμων Ειρηναίος. Ο Μακαριώτατος κρατείται τα τελευταία πέντε χρόνια απομονωμένος από τον υπόλοιπο κόσμο, κάτω από απάνθρωπες, εξευτελιστικές και καταπιεστικές συνθήκες διαβίωσης, χωρίς κανένα λόγο παράνομα και ειδικά ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα τα οποία συνεχίζει να παραβιάζει ο υπεύθυνος για τη λειτουργία του Πατριαρχείου, Θεόφιλος.
Υ.Γ.: Για την ιστορία να υπενθυμίσουμε το αίτημα του Πατριάρχη Ειρηναίου προς το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ούτως ώστε να αρθούν όλα τα εμπόδια και να αποκτήσει όλα τα ανθρώπινα δικαιώματά του, συμπεριλαμβανομένων και των θρησκευτικών του ελευθεριών, αφού μια ομάδα επίορκων κληρικών της Αγιοταφιτικής Αδελφότητας έχει κλειδώσει από τις 11 Φεβρουαρίου 2008 και τις δύο πόρτες που επικοινωνούν/προσεγγίζουν το μοναστικό του κελί!!

Η σχετική έγγραφη αναφορά του Πατριάρχη Ειρηναίου μέσω του δικηγόρου του κατατέθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2010 και εντός τριμήνου η αρμόδια Διεύθυνση Εκκλησιών θα έπρεπε να μεριμνήσει του ζητήματος. Απεναντίας δεν έκανε καμία ενέργεια έως και σήμερα!!!