Ροή Ειδήσεων

O Dan, το πορνο, οι παλαιστινιακες ιδιοκτησιες, οι εικονικοι διαμεσολαβητες και ο "Hai" ο ανωτερος υπαλληλος του Πατριαρχειου Ιεροσολυμων που βοηθαει τον Dan να αποκτησει εκκλησιαστικες περιουσιες! Τον υπνο του δικαιου το ελληνικο ΥΠΕΞ

Γραφει η Μαρια Γιαχνακη

Τα παρακατω αποκαλυπτικα στοιχεια εφερε στην επιφανεια η εβραικη εφημεριδα Haaretz, εξηγωντας πως ενας εβραικος οργανισμος (Ateret Cohanim) αποσπα παλαιστινιακες ιδιοκτησιες στην Ανατολικη Ιερουσαλημ εγκλωβιζοντας πρωτα τους κατοχους με παρανομες σεξουαλικες δραστηριοτητες για να τους εχει στο χερι.

Ο συγκεκριμενος μαλιστα προεδρος της οργανωσης (Matityahu Dan) συνδεεται και συνεργαζεται με τον δικηγορο του ελληνορθοδοξου Πατριαρχειου στην Ιερουσαλημ, Μουγραμπι, ο οποιος ανακατευεται παντα και πρωτοστατει στις αγοραπωλησιες που κανει το Πατριαρχειο και στις αποφασεις που παιρνει ο επικεφαλης Θεοφιλος για την διαθεση γης σε εβραικες εταιρειες.

Για περισσοτερα, δειτε www.iellada.gr, με τιτλο <<Σεξ, παρανομια, εκβιασμοι και κοριτσια, για την αγορα γης στην Ιερουσαλημ. Πως εμπλεκουν το Πατριαρχειο>>.

Σχολιο του ιστολογιου μας: Γιατι δεν διαψευδει το Πατριαρχειο Ιεροσολυμων το σχετικο ισραηλινο δημοσιευμα;;