Ροή Ειδήσεων

Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ "ΑΔΕΙΑΣΕ" ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ 2005 ΤΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Και το ονομα αυτου Gila Kanfi-Steinitz, ο οποιος δεν καταφερε να αποδειξει οτι οι ανα(φερομενες) συμφωνιες του παλαι ποτε εκκλησιαστικου υπαλληλου του Πατριαρχειου Ιεροσολυμων Ν.Π. με εβραιους επενδυτες ειχαν εμπλακει καταρχην σε δωροδικια. 

 Την πληροφορηση αυτη αντλουμε απο το διαδικτυο και οχι απο τα επισημα στοιχεια της δικης, κατα την διεξαγωγη της οποιας η εκπροσωπηση της ορθοδοξης Εκκλησιας των Ιεροσολυμων ισχυριστηκε (και δεν αποδειχτηκε) οτι ο Πατριαρχης Ειρηναιος ηταν διεφθαρμενος! 

Το διανοειστε αυτο?

Μηπως να το επαναλαβουμε για να εμπεδωσετε το μεγεθος της πτωσεως Αγιοταφιτων  στα Ιεροσολυμα? 

Βεβαια η αθλιοτητα κατερρευσε και μαλιστα εντος της δικαστικης αιθουσης, ομως δεν ειδαμε οι ταγοι της Ορθοδοξιας να τραβηξουν το αυτι των σκευωρων, που προσεξτε, ειναι τα ιδια προσωπα που κατα την Πανορθοδοξο Συνδιασκεψη στην Κωνσταντινουπολη (24/05/2005) τους εξαπατησαν οταν προσκομισαν γνωματευση του ομοτιμου καθηγητου ΑΠΘ Χαραλαμπου Παπασταθη (εχει αποβιωσει) στην οποια υιοθετουσε τα λεγομενα τους πως δηλαδη ταχα ο Μακαριωτατος και συγγενεις του διασπαθησαν εκκλησιαστικη περιουσια!!! 

Ολοκληρη την γνωματευση του καθηγητου αναρτησαμε στις 24/05/2016.

Κλεινοντας αυτη τη μικρη δημοσια παρεμβαση φιλοι αναγνωστες παρακαλουμε να ελεγχετε τη διαβαζετε και να διασταυρωνετε τις ειδησεις αυτες ειδικα οταν προερχονται απο τα Ιεροσολυμα.