Ροή Ειδήσεων

Και ο πανίσχυρος Father Alex Καρλούτσος είχε υπογράψει υπέρ του Ιμάμη Γκιουλέν για να παραμένει στις ΗΠΑ. Δείτε το ντοκουμέντο στο δικόγραφο που επέδωσε το νομικό τμήμα του ιδρύματος του Φετουλάχ Γκιουλέν στο Ανώτατο Δικαστήριο της Πενσυλβάνια


Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Δεξιά του ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και αριστερά του ο father Άλεξ Καρλούτσος, το μάτι και το αυτί του Παναγιωτάτου στην Αμερική.


Θερμός εναγκαλισμός του σημερινού Αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν με τον father Άλεξ Καρλούτσος στο Φανάρι.




Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος με τον Ιμάμη Γκιουλέν που ψάχνει ο Ερντογάν για να του πάρει το κεφάλι.




ΈΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ . Στο δικόγραφο που επέδωσε το Νομικό Τμήμα του Ιδρύματος του Φεντουλάχ Γκιουλέν τον Μάιο του 2008 στο Ανώτατο Δικαστήριο της Πενσυλβάνια που επιδίκαζε το αίτημα του Ιμάμη για θρησκευτική βίζα με αντίδικο το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εσωτερικών (Μεταναστευτικής Πολιτικής - Homeland Security) επισυνάπτεται και μια λίστα με 28 ονόματα διακεκριμένων ακαδημαϊκών και επιστημόνων υψηλού και διεθνούς κύρους. 
Από την λίστα αυτή των ισχυρών που στηρίζουν τον γνωστό κληρικό - ιμάμη και δάσκαλο του μετριοπαθούς πολιτικού Ισλάμ, στην πολυετή  διαμάχη του με το Αμερικανικό Υπουργείο Εσωτερικών που του αρνείτο την ειδικού τύπου βίζα Ι - 140 που δίδεται σε θρησκευτικούς λειτουργούς ή εργαζόμενους σε γνωστά και αναγνωρισμένα από τις ΗΠΑ θρησκευτικά κινήματα, ομολογίες ή Εκκλησίες, δεν θα μπορούσε να λείπει ο πανίσχυρος κληρικός του Οικουμενικού Πατριαρχείου, πάτερ Αλέξανδρος Καρλούτσος. 
Το σίγουρο είναι ότι ο father Alex κινείται αυστηρά και μόνον με προσωπικές εντολές και οδηγίες του Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Άρα;;;