Ροή Ειδήσεων

Έρευνα για την χρηματοδότηση της VETO του Μ.Τριανταφυλλόπουλου από τον φυγόδικο ευεργέτη του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων Π. Κυριακίδη διέταξε ο διοικητής της ΤτΕ Γ.Στουρνάρας

Από το πρωτοσέλιδο σήμερα της Freddo. O δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο καταζητούμενος ευεργέτης του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων Πέτρος Κυριακίδης

Το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Άρη Δρόσου στην σελίδα 13 της σημερινής Freddo.
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ξεκίνησε την εκδοτική προσπάθεια της "VETO" την 1η Νοεμβρίου 2009 και οι πωλήσεις ανήλθαν περίπου σε 200.000 φύλλα. Ωστόσο από την δεύτερη εβδομάδα άρχισε η πτώση. Έπειτα από 14 μήνες στα περίπτερα, τον Δεκέμβριο του 2010 η εφημερίδα έκλεισε, ενώ η κυκλοφορία της είχε φτάσει στα 10.000 φύλλα.
Στο μεσοδιάστημα και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2010, η εταιρεία ΝΕΠ συμφερόντων Πέτρου Κυριακίδη σύμφωνα με το πόρισμα της ΤτΕ, παραχώρησε στη "VETO" και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ως "ταμειακή διευκόλυνση" 9+2 εκατ. ευρώ.

Λεπτομέρεια από την 1η κυκλοφορία της VETO, 1 Νοεμβρίου 2009.

Ό,τι ακολουθεί,  είναι από την εκδοτική προσπάθεια της "VETO" από την πρώτη κυκλοφορία στις 1 Νοεμβρίου 2009.







Μεσούσης της ανάκρισης για το σκάνδαλο της PROTON BANK ο ευεργέτης  του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων επιχειρηματίας Πέτρος Κυριακίδης πρόσωπο - κλειδί στην ανάκριση, κατάφερε να ξεφύγει εκτός ελληνικών συνόρων και καταζητείται μέχρι σήμερα.


Ο φυγόδικος Πέτρος Κυριακίδης ως διαχειριστής της ΜΚΟ "Ρωμιοσύνη" του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων  δίπλα- δίπλα με τον Θεόφιλο.