Ροή Ειδήσεων

Έχει ελεγχθεί η ΜΚΟ "Ρωμηοσύνη" για τα πεπραγμένα της με διαχειριστή τον Πέτρο Κυριακίδη;;;



Πέτρος Κυριακίδης και Λαυρέντης Λαυρεντιάδης παρασημοφορημένοι από τον Θεόφιλο στα Ιεροσόλυμα το 2009. Η στενή επιχειρηματική σχέση των δυο αντρών απασχόλησε μετέπειτα τους ανθρώπους της Τράπεζας της Ελλάδας, την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων  Περιουσιακής Κατάστασης, καθώς και τον αρμόδιο εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση της PROTON BANK.




Τα έγγραφα που παραθέτουμε είναι από το 2012 και βλέπετε την αναφορά της ΜΚΟ για Μεγάλους Ευεργέτες, Δωρητές, Ευγενείς Χορηγούς, Εκλεκτούς Συνεργάτες, κλπ. Βλέπετε επίσης "βράβευση" του Πέτρου Κυριακίδη από Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Ρουμανίας που το newsbomb.gr χαρακτηρίζει "μαϊμού". 

Συγκεκριμένα, ο Κυριακίδης είχε ανακοινώσει ότι ιδρύεται επίσημη Πανεπιστημιακή Φαρμακευτική έδρα στο Ρουμανικό "Πανεπιστήμιο" και ότι θα συνεργαζόταν με τον Ρώσο Νομπελίστα Ζόρες Ιβάνοβιτς Αλβέροφ.



 Η ΜΚΟ "Ρωμηοσύνη" έχει ελεγχθεί από την δικαιοσύνη για τα πεπραγμένα της, εφόσον διαχειριστής της υπήρξε ο διαβόητος φυγόδικος Πέτρος Κυριακίδης;;;