Ροή Ειδήσεων

Το άλλο με τον φυγόδικο επιχειρηματία και διαχειριστή της ΜΚΟ "Ρωμηοσύνη" του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων Πέτρο Κυριακίδη το ξέρετε;;;



Με ιδιωτική πτήση το 'σκασε για τη Λατινική Αμερική (Ουρουγουάη ή Παραγουάη) ντυμένος παπάς ο καταζητούμενος Πέτρος Κυριακίδης, ο οποίος κατηγορείται για εμπλοκή στο σκάνδαλο του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, με τη συνοδεία άλλων δύο κληρικών (ή κάποιων που προσποιούνταν τους κληρικούς).
Την αποκάλυψη κάνει η δημοσιογράφος, Γιάννα Παπαδάκου, στο Βήμα της Κυριακής, η οποία περιγράφει με λεπτομέρειες το σχέδιο φυγής από τη χώρα του κατηγορούμενου Κυριακίδη.
Το σχέδιο πτήσης που δόθηκε στο ιδιωτικό αεροπλάνο ήταν για τα Ιεροσόλυμα αλλά στην πορεία άλλαξε και έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατευθύνθηκε προς το Λιχτενστάιν.
Οι πηγές λένε ότι στο μικρό κρατίδιο, όπου ο Ομιλος Λαυρεντιάδη διαθέτει και διωτική τράπεζα, ο Πέτρος Κυριακίδης διέθετε ακόμη μετρητά, περίπου 80 εκατ. ευρώ. Εγινε λοιπόν ανεφοδιασμός καυσίμων αλλά και χρημάτων.
Οι ίδιες πηγές επιμένουν ότι ο Κυριακίδης κατέληξε τελικά όχι στα Ιεροσόλυμα αλλά στη Λατινική Αμερική.

Πηγή: defencenet.gr


Εφημερίδα "Ορθόδοξος Τύπος", 16 Μαΐου 2008.


Φωτογραφία - ντοκουμέντο από την έδρα της ΜΚΟ "Ρωμηοσύνη" στην Εξαρχία του Παναγίου Τάφου, οδό Ερεχθέως 18 στην Πλάκα - Αθήνα.

Από τον εναρκτήριο λόγο του Θεοφίλου στο πρώτο συνέδριο της ΜΚΟ "Ρωμηοσύνη". Μεταξύ άλλων απευθύνεται και στον Πέτρο Κυριακίδη.


Από τον εναρκτήριο λόγο του Πέτρου Κυριακίδη στο πρώτο συνέδριο της ΜΚΟ "Ρωμηοσύνη". Μεταξύ άλλων απευθύνεται και στον Θεόφιλο.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ορθόδοξου Τύπου, που βλέπετε παρακάτω και με επιστολή του Θεοφίλου προς τον Πέτρο Κυριακίδη τον ευχαριστούσε για την πρόθεση του να ενισχύσει τα έργα αναδείξεως της Ροτόντας του Πανίερου Ναού της Αναστάσεως.

Άραγε με ποιανού λεφτά, με δικά του;;;

Εφημερίδα "Ορθόδοξος Τύπος", 23 Μαΐου 2008. 
Θεόφιλος: "Τω Εντιμοτάτω κ. Πέτρω Κυριακίδη, υιώ εν Κυρίω αγαπητω ..."