Ροή Ειδήσεων

Επιτέλους, Μακκαβαίοι, ισχύουν οι Ιεροί Κανόνες ή μιλάμε για έναν εκκοσμικευμένο οργανισμό με θεοκρατικό μανδύα;


Η απόλυτη ξεφτίλα: Με αυτόν τον τρόπο ο Πατριάρχης Ειρηναίος  προμηθεύεται τα είδη πρώτης ανάγκης

ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΙ, σας ευχαριστούμε που και μέσα από την εκπομπή σας, αναδεικνύετε το δράμα του νόμιμου και κανονικού Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Ειρηναίου του Α΄.

Είναι μια Αλήθεια που όλοι την γνωρίζουν, αλλά και όλοι σιωπούν. Μας απογοητεύσατε, όμως, διότι ζητήσατε απάντηση και από την πλευρά του Πατριάρχη, που να αποδεικνύει τον εγκλεισμό και όχι τον αυτοεγκλεισμό του.

Για κάθε καλόπιστο ερευνητή της Αλήθειας, υπάρχουν πάρα πολλά πειστήρια στο διαδίκτυο. Αν, τεχνηέντως, δεν έχουν προβληθεί ή μάλλον έχουν αποσιωπηθεί, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Έχουν αρχίσει να αναρτώνται από το 2010.

Επιπλέον, με ενδιαφέρον θα πρέπει να αναμένουμε τη δίκη μετά την έγκληση κατά του Θεόφιλου και των συν αυτώ, που έχει υποβάλλει ο Μακαριώτατος κ.κ. Ειρηναίος, για τον εγκλεισμό του και εκκρεμεί στα δικαστήρια, όταν αυτή θα γίνει (και αν ποτέ γίνει), ώστε να ακούσετε και άλλους αξιόπιστους μάρτυρες.

Πάντως από τις αντιδράσεις και τα σχόλια των φίλα προσκειμένων προς το Θεόφιλο, μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι η Αλήθεια πονά και δεν την αντέχουν.

Ωστόσο, και η απάντηση της Αρχιγραμματείας του Πατριαρχείου δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ομολογία ενοχής. Αν είσθε φίλοι της Αλήθειας, μην υποστείλετε τη σημαία. Τα «λευκά κελιά», τύπου Carla del Ponte (πρώην εισαγγελέα του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης ), δεν έχουν θέση στην Ορθοδοξία. Επιτέλους, ισχύουν οι Ιεροί Κανόνες ή μιλάμε για έναν εκκοσμικευμένο οργανισμό με θεοκρατικό μανδύα;

Όσοι αγαπούμε πραγματικά την εκκλησία, αισθανόμαστε απέραντη θλίψη. Κι αυτό διότι οι άρχοντες και Πατριάρχες, έρχονται και παρέρχονται. Αυτό, όμως, που καταφέρνουν με τις πράξεις τους κάποιοι Αγιοταφίτες, είναι να αμφισβητούν το πρόσωπο και τη διδασκαλία του Κυρίου. Και επειδή «Θεός ου μυκτηρίζεται», «Ούτος αποδώσει εκάστω κατά τα έργα αυτού».