Ροή Ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ GARY KRUPP ΚΑΙ ΤΟ PAVE THE WAY FOUNDATION


Ακολουθεί η μετάφραση της επιστολής στα ελληνικά:

Υπόψιν: κ. Gary L. Krupp
Προέδρου
του ιδρύματος Pave the Way
 
Θα ήθελα να σας γράψω και να ευχαριστήσω το Ίδρυμα Pave the Way και εσάς προσωπικά, για τις προσπάθειες να υπερασπίσετε τη θρησκευτική ελευθερία στο κράτος του Ισραήλ, καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος ανά τον κόσμο.

Υπό το φως των πολλών θρησκευτικών ηγετών και οργανισμών, οι οποίοι στήριξαν τις προσπάθειές μας, το Ίδρυμα Pave the Way και οι προσωπικές σας ενέργειες σας έχουν ξεχωρίσει ως αληθινούς υποκινητές και υπερασπιστές της θρησκευτικής ελευθερίας μέσω της ειλικρινούς και προσηλωμένης σας δράσης.

Το έργο σας υπήρξε πολύ αποτελεσματικό στο να βοηθήσει να προχωρήσουν τα ποικίλα θέματα του Ελληνορθοδόξου μας Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Η προστασία της θρησκευτικής ελευθερίας για όλους είναι μια αρχή που πρέπει να υπερασπιστεί για χάρη της σταθερότητας και της διεθνούς θρησκευτικής κοινότητας.

Σας ευχαριστώ και πάλι για όλα όσα έχετε κάνει και παρακαλώ στείλτε τους προσωπικούς μας χαιρετισμούς στη σύζυγό σας Meredith.
 
Με τις καλύτερες ευχές μας και Πατριαρχική Ευλογία,
Θεόφιλος Γ’
Πατριάρχης Ιεροσολύμων
 
Ιεροσόλυμα
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2007
 
Πηγή: www.ptwf.org
 
 
Προσέξατε στην επιστολή; Δεν περιέχει αριθμό πρωτοκόλλου το οποίο είναι στερεότυπο στη λειτουργική διαδικασία της αλληλογραφίας. Τουλάχιστον έτσι έχει ανέβει στο Διαδίκτυο από το Ίδρυμα. Γιατί άραγε; Τι φοβόταν ο Θεόφιλος;
 
 

 
Υ.Γ.: Και ποιος κατεβαίνει στους Αγίους Τόπους σε λίγες μέρες;