Ροή Ειδήσεων

Βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ. κ. Ειρηναίου;;

http://www.youtube.com/watch?v=J965Mnfs9UI

Θελουμε να πιστεύουμε ότι η υγεία και η ζωή του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ. κ. ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. Κι αυτό το λέμε ενόψει της πολυδιαφημισμένης επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη και του Πάπα στα Ιεροσόλυμα.
Η νέα τάξη πραγμάτων θέλει να προχωρήσει τα σχέδιά της. Αυτός όμως ο πεισματάρης Σαμιώτης τους «χαλάει το τοπίο».
Πού ακούσθηκε να προσφέρεις σε κάποιον τον τίτλο του «πρώην» με μισθούς και τιμές και αυτός να τολμάει να αρνείται; Να φωνάζει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόδωσε ούτε θα προδώσει τον Πανάγιο Τάφο και να προτιμά να υπομένει κτισμένος στους τέσσερις τοίχους του φτωχικού του διαμερίσματος!
Είναι επικίνδυνη η παρουσία του Μακαριωτάτου για τα σχέδια της νέας τάξης;
Για φαντασθείτε να κάνουν τον γύρο του κόσμου οι εναγκαλισμοί Βαρθολομαίου-Φραγκίσκου και την ίδια στιγμή η εικόνα του μαρτυρικού Ειρηναίου πίσω από τα σιδηρόφρακτα παράθυρα!! Τουλάχιστον οι καθολικοί είναι πιο έξυπνοι και πιο διακριτικοί. Μπορεί να υπάρχουν οι άπειρες κατηγορίες κατά των καθολικών ιερέων για παιδεραστία, μπορεί να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο περίεργα βίντεο για τον πρώην παπα Βενέδικτο, όμως η καθολική εκκλησία τον προστατεύει.
Σε αντίθεση με τους καθολικούς, η Ορθόδοξη εκκλησία και η Ελληνική πολιτεία κωφεύει και κλείνει τα μάτια και στα απαλλακτικά πορίσματα της Παλαιστινιακής Αρχής αλλά και του Ελληνικού Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Τίποτε!!!
Πολλοί εκτιμούν ο Ειρηναίος, ακόμα και ο ίδιος ο Θεός να έλθει Μαρτυρας Υπεράσπισης, δεν υπάρχει περίπτωση να δικαιωθεί εν ζωή. Το πολύ πολύ, αν υποταχθεί, αναγνωρίσει τον Θεόφιλο και πειθαρχήσει, να του άρουν την ανύπαρκτη καθαίρεση και να του δώσουν τον τίτλο του «πρώην».
Ποιος θα τον δικαιώσει;
Ο κατά δήλωσή του «σταυρωμένος» Οικουμενικός Πατριάρχης που τον καταδίκασε πριν τον δικάσει;
Εξ άλλου είναι γνωστή η θέση του Ελληνικού Υπουργείου των Εξωτερικών το 2005 διά στόματος του τότε εκπροσώπου του και σημερινού υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Κουμουτσάκου και του πρώην πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή: «Υποδείχθηκε στον Πατριάρχη Ειρηναίο να σταθεί στο ύψος του». Και γιατί το Οικουμενικό Πατριαρχείο να διακινδυνεύσει την Ελληνική κρατική επιχορήγηση; Αλήθεια πόσα πήρε ΜΚΟ του Οικουμενικού Πατριαρχείου το 2005 (όχι αυτή της Πάτμου) και για ποιο σκοπό; Σε αυτό θα επανέλθουμε σε άλλη ανάρτηση...
Η Ορθόδοξη Ελλαδική Εκκλησία; Μα τουλάχιστον ακόμα εξακολουθεί η σχέση Κράτους-Εκκλησίας. Γιατί να ρισκάρουν οι Άγιοι Αρχιερείς; Όσο περνάει ο καιρός χωρίς να θίγονται τα προνόμιά τους κέρδος είναι. Μόλις όμως βρεθεί κάποιος και υλοποιήσει τον χωρισμό Κράτους-Εκκλησίας βλέπουμε.
Ετσι λοιπόν ο Πατριάρχης Ειρηναίος είναι καταδικασμένος να πεθάνει πίσω από τα κάγκελα χωρίς δίκη και καταδίκη ούτε από εκκλησιαστικό ούτε από πολιτικό δικαστήριο. Δεσμοφύλακες και διώκτες του είναι ορθόδοξοι(;)Αρχιερείς, ιερείς και μοναχοί. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνουν και δήμιοί του.

Υ.Γ. 1: Αγιοταφίτες εμείς κρατήσαμε την υπόσχεσή μας και δεν προχωρήσαμε τις αποκαλύψεις που ήδη έχουμε προαναγγείλει στους αναγνώστες μας. Σταθήκαμε στο βίντεο που μας στείλατε. Σειρά σας τώρα να κρατήσετε τα υποσχεθέντα. Άλλωστε ο Μάιος πάντα ήταν μήνας εξελίξεων τα τελευταία χρόνια για την Αγιοταφιτική Αδελφότητα.

Υ.Γ. 2: Ευχαριστούμε τους 44.155 επισκέπτες μας για ένα θέμα τόσο ιδιαίτερο όσο αυτό του Πατριάρχη Ειρηναίου που αφορά την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.