Ροή Ειδήσεων

Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων: Η ΜΚΟ, τα 40.000.000 δρχ. για τη φιέστα, η κάθαρση και τα Ιεροσόλυμα...

«ΤΟ ΠΑΡΟΝ», 03.07.2005 αποκαλύπτει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα ποιοι εκπροσωπούν και ποια τα ιδρυτικά μέλη των περιβόητων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Στον κατάλογο περιλαμβάνει και ΜΚΟ με πρόεδρο τον Μητροπολίτη Ξάνθης κ. Παντελεήμων.

Ο Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων ευχαριστεί τον τότε υφυπουργό Χρήστο Πάχτα επειδή χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας με 40.000.000 δρχ. για επικείμενη επίσημη επίσκεψη στην Ξάνθη του Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Ο Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων παρακαλεί να εκπροσωπηθεί η τότε κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από τον τότε υφυπουργό Χρήστο Πάχτα στις εκκλησιαστικές εκδηλώσεις ενόψει επικείμενης επισκέψεως του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Ξάνθη.


«Απογευματινή», 07.02.2005. Ο Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων δίπλα στον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, την εποχή των αποκαλύψεων...


«ΤΟ ΠΑΡΟΝ», 10.07.2005. Ο Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων αθωώνει τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος κ. Θεόκλητο, ο οποίος είχε ζητήσει η Ιερά Σύνοδος να ερευνήσει με κάθε κανονικό και νόμιμο τρόπο μία προς μία τις κατηγορίες που του είχαν αποδοθεί.

Υ.Γ.


Ο Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων αναγορεύεται Ανώτερος Ταξιάρχης του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων. Για το νόμιμο και κανονικό Προκαθήμενο της Σιωνίτιδας Εκκλησίας ούτε κουβέντα...